Trainer…. in coronatijden

Hallo iedereen! Ik ben Yasmine Lorie, trainster van de U8groen bij KVC Jong Lede.

Ik heb momenteel mijn 2 laatste weken stage afgewerkt binnen mijn opleiding Lager Onderwijs.

Hierdoor heb ik mijn trainingen 2 weken lang moeten doorgeven aan vervangtrainers, nogmaals bedankt hiervoor trouwens. Ik stond enorm te popelen vorige vrijdag om terug fulltime aan de slag te gaan als trainer. Jammer genoeg kreeg ik die dag te horen dat we niet meer gingen voetballen tot begin april… Een kleine domper op de vreugde laat ons zeggen.

Maar bon, vandaag bekijk ik het door een andere bril. Ik ben opleider van jeugd zowel in mijn toekomstige job, als in mijn hobby. Eerst en vooral denk ik dus toch aan de gezondheid van iedereen. Ik vraag dus ook zeker om allemaal goed de maatregelen te volgen, zodat we er samen voor kunnen zorgen dat alles snel weer bij het oude is! Ook ik blijf zoveel mogelijk thuis.

Ik kijk tv, bekijk voetbalfilmpjes, werk een beetje aan verslagen voor school,… Structuur doet me goed dezer dagen!

Ook probeer ik contact te houden met mijn spelers via Skype. Wij zijn een hechte groep, wat ik ook zo wil houden! 😊
Ik maakte voor hen ook een wekelijkse uitdaging. Ikzelf maakte een video waarin ik een aantal oefeningen demonstreer. De spelers mogen dit een week lang oefenen en vervolgens zichzelf filmen. Dat filmpje sturen ze door naar mij, waar ik dan 1 filmfragment van zal maken waarin alle spelers te zien zijn! Zeer leuk om te doen! Ik zie de spelers lachen en plezier hebben op hun filmpjes, en laat dat nu net de reden zijn waarvoor ik jeugdopleider ben geworden! FUN!!!! 😊 Ook in deze tijd mogen we de FUN niet vergeten!

Hou het SAVE allemaal en laat de bal en de tuin jouw vriend zijn de komende dagen! 😊

LINK naar filmpje 


 

Yasmine maakte ook een leuk bordspel gebaseerd op dat van Kennet Vandesteene die dit maakte voor zijn Club Brugge! Klik hier voor het origineel! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ook trainer van Lede? Wil jij ook je verhaal delen met de spelers en ouders? Of heb je iets leuks voor de spelers? Mailen maar naar webmaster@jeugd.kvcjonglede.be!