#bedankjetrainer

#bedankjetrainer tijdens de Week van de trainer 2019!

Doen jullie ook mee? 

Facebook KVC Jong Lede: https://www.facebook.com/kvcjonglede/   Post een leuke foto van jouw trainer en zet er een #bedankjetrainer #daarisem bij! 

Sport Vlaanderen:

https://www.voetbalvlaanderen.be/nieuws/bedankjetrainer-tijdens-de-week-van-de-trainer-2019

#BEDANKJETRAINER TIJDENS DE WEEK VAN DE TRAINER 2019!

De Vlaamse Trainersschool, partner van Voetbal Vlaanderen, roept #bedankjetrainer in het leven. Gepassioneerde voetbaltrainers die in weer en wind weekavonden en weekends besteden om de jeugd, senioren, G-voetballers, meisjes, 35- en 55-plussers, …. te begeleiden en zaken bij te leren, mogen ook wel eens in de bloemetjes gezet worden. Een bedanking voor hun inspanningen voor, tijdens en na de trainingsuren lijkt ons dus gepast. Doen jullie mee?

Graag willen we zoveel mogelijk trainers bedanken tijdens de Week van de Trainer (07/12 – 13/12) maar daarvoor hebben we jullie hulp nodig! We roepen alle clubs en leden op om jullie trainer(s) massaal te bedanken en in de bloemetjes te zetten! Deel al jullie trainerselfies en andere beelden met de hashtags #bedankjetrainer en #daarisem want ze verdienen het!

Eeuwig respect voor de voetbaltrainer. Hij/zij zorgt ervoor dat spelers kunnen trainen en hij/zij leert hen iets bij. Tijdens de wedstrijden moedigt hij/zij zijn team aan en stuurt bij waar nodig. Na de wedstrijden en trainingen analyseert hij/zij de prestaties en probeert zijn ploeg beter te maken. Hij is daarbovenop ook een manager want hij/zij houdt contact met ouders en spelers en is een trotse vertegenwoordiger van de club. Dit alles combineert de trainer meestal met een gezin en een full-time job.